Din Säljpartner

när ni bestämmer er för att

effektivisera försäljningen

Kontakta oss: info@acsale.se, Tel: 042 - 456 00 87


Försäljning


Vi erbjuder säljorganisationer de tjänster som krävs för att uppnå den tillväxt och utveckling som eftersträvas. Våra tjänster som är specifikt skräddarsydda för försäljningsorganisationer, delar vi upp i 3 kategorier.

Utveckling

Vi utvecklar den nuvarande säljorganisationen för att uppnå de krav och mål som sätts upp. Med kompetent och erfaren personal hjälper vi till att hitta rätt arbetsmetoder som passar våra kunders marknad och personal.

Etablering

Etablering är en tjänst vi erbjuder bolag som vill öka sina marknadsandelar men som saknar försäljningsorganisation. AcSale AB står då till förfogande med vår erfarna och hängivna säljpersonal. Oavsett bransch har vi något som passar er verksamhet. Denna tjänst är ett enkelt och säkert sätt att uppnå tillväxt utan att ta en större risk i form av anställningar eller löpande kostnader.

Styrning

Med stöd av coaching och vägledning hjälper vi organisationer att prestera på väletablerade grunder och rutinmässiga former. Vi styr arbetssättet för att uppnå maximal effekt och ett effektivt arbetssätt. Vi leder med att uppnnå såväl kvalitet som kvantitet genom vår säljorganisation.

Hem
Om oss
Tjänster
Kunder
Karriär
Kontakt

Följ oss