Välkommen

till AcSales

karriärsidor

Kontakta oss: info@acsale.se, Tel: 042 - 456 00 87


KarriärSök jobb hos AcSale

Vi vet att vår viktigaste framgångsfaktor är att rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna. Det är så vi når vår vision. Gör karriär på Acsale.

Vi är utmanare med höga ambitioner. Kunskapen att det endast är när vi rekryterar och behåller de bästa medarbetarna som vi kommer att nå vår vision. Följ med oss på en utmanande resa mot att bli ledande på marknaden.

Acsale har en väl utarbetad rekryteringsprocess som utgår såväl från attityder och drivkrafter såsom kompetens och meriter. Vi mixar mycket rutinerade medarbetare tillsammans med hungriga uppstickare. Mixen är en viktig framgångsfaktor i en bransch som lever i konstant förändring.

Vi håller alltid utkik efter service minded people som har det lilla extra. Ambition och entusiasm är viktiga egenskaper som vi värdesätter högt.

Gillar du utmaningar? Törstar du efter kunskap och vill vara en av de bästa?

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Välkommen till Acsale


Säljande Projektledare

Vi söker en Säljande Projektledare som sporras av utmaningar och frihet under ansvar. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och växer med ansvar. Du kommer att vara ansvarig för ditt projekt som är riktat mot utbildningssektorn. Du kommer att ha löpande och ny kontakt med dina kunder med alla behjälpliga medel.

Om oss

Vi erbjuder:

AcSale AB är en etablerad sälj- och marknadsföringsbyrå med fokus på IT-företag och utbildningar. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål och att expandera genom en kvalitativ kundkontakt. Vår främsta uppgift är att ta hand om kundens säljarbeten men även andra ansvarsområden som att vara delaktiga i mindre projekt och etablera nya produkter. AcSale AB erbjuder ett spännande och givande arbete där du själv kan styra din egen utveckling. Dessutom får du en trygg fast lön samt goda provisionsmöjligheter och semesterersättning.

Tycker du att det låter intressant? Skicka in ditt CV till oss. Tänk på att du anpassar ditt cv för just oss, det är viktigt för oss att vi hittar rätt person som passar in i vår gemenskap. Vad kan du erbjuda och varför är du rätt person, varför ska vi vilja anställa dig.


Kundvårdare

Du kommer dagligen att jobba med återknytande kontakt med tidigare kunder. Arbetet är hårt men givande om du har tålamod. Vi söker en person som har en hög aktivitetsnivå och inte är rädd för att prata med kunder. Arbetet sker mycket med telefon och email. Du ska samtidigt inte vara rädd att ta dig an nya utmaningar.

Du är en bra teamplayer men minst lika bra när du jobbar på egen hand. Vi tror även att du har en stark egen drivkraft och att du sporras av att nå dina mål.

Då våra kunder är IT-bolag ser vi gärna att du har intresse för teknik och IT samt goda datakunskaper. Säljerfarenhet och teknisk kompetens är meriterande men inget krav.

 • Ringa befintliga kunder
 • Genomföra behovsanalyser
 • Merförsäljning till befintliga kunder
 • Uppdatera kunduppgifter
 • Fast lön + kvartalsbonus vid uppnådd aktivitetsnivå.


  Tycker du att det låter intressant? Skicka in ditt CV till oss. Tänk på att du anpassar ditt cv för just oss, det är viktigt för oss att vi hittar rätt person som passar in i vår gemenskap. Vad kan du erbjuda och varför är du rätt person, varför ska vi vilja anställa dig.


  Bridge over sea

  Sök jobb hos AcSale!
  Läs mer... »


  AcSale AB söker en Säljande Projektledare.
  Läs mer... »


  AcSale AB söker kundvårdare, i ett service-team för att behålla, utveckla och skapa långsiktiga relationer med befintliga kunder.
  Läs mer... »


  Ansökan: Vi tar emot ansökan via epost: jobb@acsale.se


  Hem
  Om oss
  Tjänster
  Kunder
  Karriär
  Kontakt

  Följ oss