Din Marknadspartner

när ni bestämmer er för att

bli marknadsledande

Kontakta oss: info@acsale.se, Tel: 042 - 456 00 87


Marknadsföring


Vi erbjuder tjänster inom marknadsföring som är anpassade till dagens snabbt växande och förändrade arbetsmetoder. På Acsale AB anser vi att de sociala medierna är framtiden för företag som på ett dynamiskt och interaktivt sätt vill synas och spridas, därför erbjuder vi innovativa och nytänkande sätt att berabeta just denna marknad. Vi vet att varje bolag och organisation har sitt unika sätt att nå ut till sin publik och erbjuder därför de rätta medel och verktyg för att uppnå just detta.

Olikt de flesta andra marknadsbolag förstår vi att företag idag måste använda en mängd olika medier i sin marknadsföring, för att uppnå framgång och hållbarhet såväl kortsiktigt som långsiktigt. Även de största företagen måste nå utanför de traditionella medierna som TV, papperstidningar eller radio och istället utnyttja de nya medier och främst marknadsföring på internet.

Detta till trots, vet vi även att de minsta företagen måste använda några av de mer traditionella medierna, såsom direkltreklam och annonsering i samband med andra medier.

Nedan listar vi några av de metoder vi kan erbjuda:

Sociala medier

Denna form öppnar helt nya och lukrativa möjligheter för att ta del av och kunna följa åsikter, trender och synpunkter. Vi erbjuder möjligheten för våra kunder att vara med och delta i den diskussion som kan beröra deras produkt eller tjänst.
Det handlar om att finnas till hands, dela med sig av information och kunskap samt att driva frågeställningar och debatt. Att synas är att finnas. Ett interaktivt bolag är ett levande bolag.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är namnet på den tjänst som innebär att man optimerar och maximerar effekten av sökmotorer för att just träffa en webbsida, produkt eller tjänst och få dessa att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. Med rätta metoder maximeras effekten av att synas just där era kunder söker. Vi hjälper er att synas.

Traditionell marknadsföring

Utöver de digitala medier som flitigt används, finns de mer sedvanliga kanalerna såsom pressen, TV och radio. Vi ställer lika höga krav på traditionella medier som vi gör med de digitala medierna. Allt finns till vårt förfogande.

Hit’n’Run , eller The Buzz

Vanligtvis är denna form av marknadsföring med hjälp av kampanjer oväntad och okonventionell. Potentiellt interaktiv och konsumenterna är kanaliserade på oväntade platser. Syftet med denna form av marknadsföring är att skapa ett unikt, engagerande och tankeväckande koncept för att generera ”buzz”. På finurliga och välgenomtänkta metoder läggs strategier upp för att skapa detta buzz.

Hem
Om oss
Tjänster
Kunder
Karriär
Kontakt

Följ oss