Ett modernt

innovativt

bolag

Kontakta oss: info@acsale.se, Tel: 042 - 456 00 87


Om oss


Välkommen!

Vi på AcSale AB är specialister på att hjälpa organisationer, företag och arbetslag att hantera och genomföra de strategiska frågor om tillväxt och förändring som präglar våra kunders vardag.

Vår idé går ut på att noggrant utarbeta en strategi tillsammans med våra kunder för att sedan driva genom den och utveckla med bästa möjliga resultat. Vår roll innefattar att coacha, driva och genomföra projekt i sin helhet tills vi uppnått önskat resultat och framgång. Dessutom guidar vi genom processen att bilda en egen lösning som helt är anpassad för våra kunders organisation och situation.

Våra främsta mål är att alltid kunna leverera framgång och lämnar därför aldrig ett uppdrag utan att ha uppnått kundens mål och försöker sträva efter att alltid ge mer än vad kunden förväntar. Vi är måna om att alltid uppnå våra mål och sätta spår av AcSale-andan hos våra kunder.

AcSale AB har hjälpt kunder inom utbildning, IT, detaljhandel och produktion att framgångsrikt definiera och uppnå sina mål sedan 2005. Tillsammans med våra kunder har vi lyckats genomföra utvecklingsprojekt inom flera områden och med vida skilda problemlösningar. Vi är oerhört glada över att ha uppnått 100% kundnöjdhet och kommer att fortsätta sträva efter att uppnå detta mål. Det är ett krav i vår organisation och något vi aldrig kompromissar med. I vårt arbete strävar vi alltid efter tillväxt och kvalitet och att alla inblandade kan ha roligt under processen.

Vi träffar gärna er för en kostnadsfri rådgivning om hur vi kan hjälpa just er att utveckla er organisation! Kom förbi för en kopp kaffe!

Acke Salem, VD

Hem
Om oss
Tjänster
Kunder
Karriär
Kontakt

Följ oss